Prijslijst

Kies je voor zekerheid? Dan kies je voor verkeersschool De Goede Weg!

Extra rijlessen
Mocht tijdens de cursus blijken dat je meer rijlessen nodig hebt dan dat het pakket van jouw keuze biedt, dan kun je in overleg met je instructeur extra lessen nemen. Je mag éémalig upgraden van pakket. En mocht je lessen overhouden van je pakket, krijg je dat natuurlijk teruggestort.

LESOVEREENKOMST:
Nadat je een intakeles hebt genomen, zal de instructeur met jou een lesovereenkomst, voorwaardenlijst, instructiekaart en leskaart bespreken en overhandigen. Deze mag je meenemen naar huis en rustig doorlezen en eventueel thuis bespreken. Besluit je dan om te beginnen met de opleiding, vul dan de gevraagde gegevens in en neem alles weer (ondertekend) mee bij je eerste rijles.

BETALING
Examen- en pakketkosten dienen te allen tijde gestort te worden op rekening van de rijschool. NL69INGB0700228780 t.n.v. Verkeersschool de Goede Weg. Vermeld hier wel altijd jou naam en naam van je instructeur bij. Alleen als deze kosten op rekening van de rijschool gestort worden, garanderen wij je examen en opleiding. Indien je dit aan de instructeur betaald, dan garanderen wij dat niet.
Losse lessen kunnen wel direct aan de instructeur betaald worden.

Betaling van de pakketten mag in maximaal 2 termijnen betaald worden. Voorwaarde is wel, dat de eerste termijn betaald moet zijn vóór de eerste rijles en 2e termijn een maand erna. Examens worden pas aangevraagd, als de kosten ervan betaald zijn aan de rijschool.

Vanzelfsprekend krijg je voordat je met rijlessen begint, duidelijk de gekozen rijopleiding schriftelijk bevestigd. Verder is het van groot gemak dat je veilig de rijopleiding in 1 keer of in max. 2 termijnen per bank of contant kan voldoen (informeer hierover bij je instructeur).

Losse rijles 60 minuten € 45,00
Het is ook mogelijk om 2 lessen achterelkaar te nemen.
Proefles/intakeles ( 60 minuten) € 45,00
Proefles is gratis als je besluit om een lespakket af te nemen bij ons.
CBR Praktijk examen € 210,00
CBR Praktijk her-examen € 210,00
CBR Tussen Tijdse Toets € 210,00
BNOR Praktijk examen € 235,00
Faalangstexamen CBR € 275,00
Theorie CD-Rom € 30,00
* Het examengeld is opgebouwd uit: het CBR tarief, de administratiekosten en de huur van de lesauto tijdens het examen. Het examengeld is exclusief het voorrijden.

Kennismaking

10 lessen á 60 min.
(eenmalig te boeken)

€ 430,-

Pakket M

30 lessen á 60 min.
incl. 1 praktijkexamen

€ 1.540,-

Pakket L

30 lessen á 60 min.
incl. 1 TTT en 1 praktijkexamen

€ 1.750,-

Pakket XL

40 lessen á 60 min.
incl. TTT en 1 praktijkexamen

€ 2.200,-

* Prijswijzigingen voorbehouden. Pakketprijzen gelden van 01 januari t/m 31 december.